1500 фотографій і 3000 відвідувань!

Садиба Кочубея у Батурині
Садиба Кочубея у Батурині. Фото — Віктор Полянко. Ця фотографія була завантажена під № 1500

Сьогодні вранці конкурс Вікі любить пам’ятки отримав 1500-ту фотографію. В кадрі – садиба генерального судді Василя Кочубея у Батурині (Чернігівська область). Це єдина архітектурна споруда, котра добре пам’ятає гетьманів Івана Мазепу, Пилипа Орлика та Кирила Розумовського, а підвали цього Будинку пам’ятають Івана Сірка, Петра Дорошенка та Семена Палія. Зараз в цьому будинку облаштовано музей.

За кількістю завантажених фотографій Україна наразі посідає 9-е місце, і 1-е місце серед країн колишнього СРСР. Щоправда попереду нас наші західні побратими – поляки, які мають вже 4800 фотографій і чехи (2170). Лідерство вже протягом кількох днів утримують іспанці, вони завантажили 7,5 тисяч фотографій. З приємністю відмітимо і ріст популярності нашого сайту – за даними статистики щоденно наш сайт відвідує більше 3000 разів.

Долучитись до нашого конкурсу дуже просто – достатньо просто зареєструватися на Вікісховище і завантажити фотографії пам’яток. Долучаючись до конкурсу, Ви не тільки отримуєте шанс виграти призи, але й долучаєтесь до великої справи – збереження пам’яток української культури і історії.

2 thoughts on “1500 фотографій і 3000 відвідувань!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *